Jednoduchý a zdravý salát z pomerančů a datlí.
sůl | |
15 lístků | bazalka |
10 ks | datle |
mletý černý pepř | |
3 ks | pomeranč (velké) |
3 lžíce | olivový olej Bertolli Extra Vergine – Originale |
1 ks | červená cibule (malá) |
Pomeranče oloupeme a ostrým nožem nakrájíme na tenké plátky, přičemž jejich šťávu zachytíme. Datle vypeckujeme, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Pomeranče a datle naaranžujeme na talíře, ozdobíme cibulí a lístky bazalky.
Zálivku připravíme z olivového oleje, pomerančové šťávy, soli a pepře.
Salát podáváme s bílým pečivem nebo s plátky opečeného chleba, které pokapeme olivovým olejem.
Zdroj: Bertolli.cz
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.