Italský pomerančový salát

Jednoduchý a zdravý salát z pomerančů a datlí.


3.0290x
20 min

Postup přípravy

Pomeranče oloupeme a ostrým nožem nakrájíme na tenké plátky, přičemž jejich šťávu zachytíme. Datle vypeckujeme, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.



Pomeranče a datle naaranžujeme na talíře, ozdobíme cibulí a lístky bazalky.



Zálivku připravíme z olivového oleje, pomerančové šťávy, soli a pepře.



Salát podáváme s bílým pečivem nebo s plátky opečeného chleba, které pokapeme olivovým olejem.



Zdroj: Bertolli.cz


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italský pomerančový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Italská
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.