Vaření.czReceptyIndonéský rýžový pudink

Indonéský rýžový pudink

Tento exotický dezert se připravuje z černé lepkavé rýže. Černá je pouze na povrchu a po obroušení je bílá. Vařením sládne.


3.1105x
60 min

Postup přípravy

Rýži opláchneme pod studenou tekoucí vodou, necháme okapat a dáme do velkého hrnce se silným dnem. Přilijeme vodu a za stálého míchání přivedeme k varu. Hrnec přikryjeme a rýži dusíme na středně silném ohni 30 minut. Do rýže vmícháme hnědý i bílý cukr a vaříme ji ještě 15 minut. Podle potřeby přidáme trochu vody, aby se rýže nepřichytila na dno. Rýži rozdělíme do nahřátých misek, přelijeme kokosovým mlékem a ihned podáváme. Můžeme ji také nechat vychladnout a podávat studenou. Recept na indonéský rýžový pudink vydá na 4 porce. Zdroj: Nízkotučné pokrmy , edice 100 nejlepších receptů
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Indonéský rýžový pudink

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena