Indické vepřové maso

Vydatné hlavní jídlo s rýží. Recept až na 4 porce.


3.0597x
45 min

Postup přípravy

Libové vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Zasypeme solamylem, osolíme a obalíme v rozšlehaném vajíčku. Necháme odležet asi 15 minut.

Poté maso opečeme na rozpálením oleji, přidáme na kostičky nakrájené sterilované hrušky a arašídy. Osmahneme. Zalijeme zálivkou ze solamylu, cinzana, trochy vody a sójové omáčky. Osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Indické vepřové maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z indické kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena