Indické vepřové maso

Vydatné hlavní jídlo s rýží. Recept až na 4 porce.


3.0597x
45 min

Postup přípravy

Libové vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Zasypeme solamylem, osolíme a obalíme v rozšlehaném vajíčku. Necháme odležet asi 15 minut.


Poté maso opečeme na rozpálením oleji, přidáme na kostičky nakrájené sterilované hrušky a arašídy. Osmahneme. Zalijeme zálivkou ze solamylu, cinzana, trochy vody a sójové omáčky. Osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Indické vepřové maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Indická