Vaření.czReceptyIndická vegetariánská polévka

Indická vegetariánská polévka

Jednoduchá, vydatná, báječná. Recept na polévku z indické kuchyně.


3.233x
0
1×

Postup přípravy

Mungo fazole si zhruba na 2 hodiny namočíme, abychom je pak nemuseli přílis dlouho vařit. Po uplynutí této doby je propláchneme a vaříme v osolené vodě, do které jsme přidali kurkumu, doměkka. Nejlepší je vařit je až do mírného rozvaření, protože se tak polévka dobře zahustí. V průběhu vaření ještě k fazolím přisypeme oloupanou a najemno nakrájenou cibuli. Až jsou fazole uvařené a vznikne nám taková mírná kašička, zředíme vše mlékem nebo smetanou, čímž polévku zároveň i zjemníme. Na dochucení přidáme ještě trošku másla, garam masalu a koriandr. Indickou vegetariánskou polévku můžeme podávat buď samotnou. Výborně chutná s indickými chlebovými plackami.
user-icon

autor kawhaji


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Indická vegetariánská polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena