Vaření.czReceptyHustá česnečka s majoránkou

Hustá česnečka s majoránkou

Recept na česnečku opět trochu jinak.


3.921x
35 min
1×

Postup přípravy

Brambory a česnek očistíme. Brambory nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme. Z mouky a oleje si připravíme jíšku. Do hrnce dáme vodu, brambory a prolisovaný česnek, a dáme vařit. Přidáme masox, sůl a pepř. Až jsou brambory hotové, zahustíme česnečku jíškou a zakvedláme vejce. Hustou česnečku necháme asi pět minut vařit a odstavíme. Po odstavení přidáme do polévky majoránku a zamícháme. Hustou česnečku s majoránkou podáváme nejlépe teplou a s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Annmery

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hustá česnečka s majoránkou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena