Husí nebo kachní polévka

Výborná polévka z husích nebo kachních drůbků, ale stejně dobrá je i z vepřových kostí, které zbydou po kostění kotlety.


2.1295x
60 min
6×

Postup přípravy

Hovězí nebo kachní drůbky (případně vepř. kosti z kotlety) dáme uvařit s kořenovou zeleninou a několika kuličkami nového koření. Až je maso měkké, vývar scedíme, přidáme na kostičky nakrájené brambory, na nudličky nakrájené hlávkové zelí, osolíme, opepříme. Když jsou brambory a zelí uvařené, přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou mrkev, která se vařila s masem, obereme maso a dáme do polévky. Ozdobíme zelenou petrželkou.
user-icon

autor xa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Husí nebo kachní polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena