Husí játra s hráškem a žampiony

Jednoduchý recept na dušená husí játra na zelenině.


3.01598x
30 min

Postup přípravy

Husí játra očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky.

Na pánvi rozpálíme máslo s olejem a husí játra orestujeme. Přidáme žampiony a hrášek a lehce osmahneme. Pak vše zalijeme vývarem a sójovou omáčkou. Játra dusíme doměkka. Nakonec je osolíme a opepříme podle chuti.

Omytá husí játra se opečou na másle, zalijí vývarem, přidají se na plátky nakrájené žampiony a hrášek. Osolíme, přidáme sojovou omáčku a dusíme doměkka.

Měkká husí játra s hráškem a žampiony podáváme s restovanými brambory a lehkým zeleninovým salátem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Husí játra s hráškem a žampiony

Zpět na recept