Hrušky pro batolata. Vhodné pro letní čas i z jablek či jiného sezónního ovoce.
Hodnocení
4.6
/ 5 (67x)
Doba přípravy
75 min
Chutnalo
5x
Ingredience
Směs
Voda2 a 1/2 l
Hruška5 kg
Vanilkový cukr3 ks
Vanilkový pudinkový prášek3 ks
Postup přípravy
Hrušky pokrájíme a zbavíme slupky a ohryzků. Přidáme vodu a rozvaříme. Namixujeme na kaši a necháme vychladit.
K rozmixovaným hruškám přidáme pudinkové prášky s vanilkovým cukrem a znovu povaříme. Poté plníme do sklenic a sterilujeme cca 15 minut při 100 °C.
Hrušková přesnídávka je vhodná pro batolata. Lze ji připravit i z jiného ovoce.
Vyzkousela. Syn si na ni pochutnal. Delala jsem z polovicniho mnozstvi a bez cukru. Pridala jsem na oslazeni banany a na barvu dyni plus trosku citronove stavy.
Dekuji za recept
Siu Kiu
Komentář k receptu Hrušková přesnídávka
Dnes som robila je to super s tym pudingovym preškom, v recepte nie je cukor hrušky mali slabu cukornatosť tak som prisladila inak som sa držala receptu je na jednodtku
Ivča
Výborná
Zkusila jsem udělat dvě dávky, jednu s pudinkem druhou bez. Výsledek, skoro stejně dobrý. S pudinkem si přesnídávka udržela krásnou konzistenci a lépe chutná, bez pudinku se přesnídávka po zavaření ve sklenici rozdělila na dvě části, šťáva a hruška. Obě dávky jsou stejně dobré ale s pudinkem má 1 s hvězdičkou:-)
sushi
hrušková přesnídávka
super už se těším až jí nadělám moc děkuji bude to pro celou rodinku hlavně vnučku velký dík
lilina
Rada.
Domácí přesnídávky děti milují. Já jsem místo pudinku přidávala na sucho rozmixované ovesné vločky. Pokud to neznáte, tak vyzkoušejte. Tato přesnídávka zasytí