Hrušková náplň

Vynikající náplň do buchet nebo na koláče.


3.0258x
30 min
1×

Postup přípravy

Sušené ovoce spolu s kořením uvaříme doměkka ve vodě. Pak ovoce zcedíme a umeleme na masovém strojku.

Přidáme povidla, nastrouhaný perník, cukr a případně trochu rumu. Podle potřeby rozředíme vývarem z ovoce, aby byla hmota dobře rozetíratelná.

Natíráme na koláče nebo jí plníme buchty.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hrušková náplň

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena