Hrnečková bábovka

Mramorová bábovka, na kterou nic nevážíme.


3.833x
45 min
3×

Postup přípravy

Mouku, cukr, vejce, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a olej smícháme dohromady a dobře prošleháme. Do vymazané a vysypané formy vlijeme těsto. Pokud chceme udělat mramorovou bábovku, tak polovinu těsta si necháme a přidáme do něj kakao. Nebo můžeme přidat i jiné ingredience podle vlastní chuti (jako rozinky, oříšky apod.).

Hrnečkovou bábovku pečeme ve vyhřáté troubě asi 45 minut.

Po vyklopení bábovky můžeme pocukrovat, stačí už jen nakrájet na dílky a podávat.
user-icon

autor Martin


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrnečková bábovka

Zpět na recept