Hriatvo

Specialita mého otce. Připravuje ji vždy na Vánoce, Nový rok, k večeři na Tři Krále a vždy, když máme chuť. Výborně zahřeje a lahodí jazyku. Jen vyzkoušejte!


4.499x
20 min
2×

Postup přípravy

Cukr rozpálíme v pánvi na karamel, přidáme kousek másla a necháme rozpustit. Z pomeranče vymačkáme šťávu a z celého citronu nastrouháme kůru. Použijeme dobře omytý a odrhnutý citron. Do rozpáleného cukru přidáme skořici, šťávu z pomeranče a citronovou kůru. Vlijeme celou vodku nebo líh (nejdůležitější fáze receptu) a necháme chvilku povařit pod pokličkou. Hriatvo přelijeme do termosky a podáváme do spotřebování.
user-icon

autor slavenka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hriatvo

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Slovenská
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena