Námořnický grog

Při sychravém počasí nejlépe zahřeje dobrý grog.


4.726x
10 min
1×

Postup přípravy

Do ohnivzdorné misky (obsah 3 dl) nalijeme rum, citronovou šťávu a ochutíme cukrem, hřebíčkem, skořicí i citronovou kůrou. Nepoužíváme nerezové ani smaltované nádobí - pouze skleněné. Obsah dolijeme vodou a pomalu přivedeme k varu. Nevaříme! Tekutinu přecedíme do silnostěnného poháru, do kterého nezapomeneme vložit lžičku, aby nepraskl, a můžeme podávat. Pokud chceme experimentovat, můžeme rum nahradit džinem (Gin grog), brandy (Brandy grog), whisky (Whisky grog).
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Námořnický grog

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Ostatní
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena