Hranolky z kapra

Recept, který je jednoduchý na přípravu.


3.97x
60 min

Postup přípravy

Kapra vykostíme, zalijeme citronovou šťávou a necháme chvilku nasát. Potom rozkrájíme na 2 cm velké proužky.

Ve vodě s mlékem rozmícháme koření na ryby, sůl, pepř, sójovou omáčku, chilli a česnek. Vložíme rybí maso a necháme čtyři hodiny marinovat.

Do uzavíratelné nádoby (kelímek od margarínu) dáme mouku smíchanou s paprikou, vložíme po částech kapra, uzavřeme a protřepeme.

Hranolky z kapra smažíme na rozpáleném oleji.

Podáváme se zeleninovým salátem. Vhodnou přílohou je i bramborová kaše.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hranolky z kapra

Zpět na recept