Hrachovo-mléčná pomazánka

Pomazánka s mléčnými ingrediencemi a ostrým základem.


2.928x
45 min

Postup přípravy

Hrách uvaříme v osolené vodě, po uvaření jej necháme okapat a prolisujeme. Česnek oloupeme a taktéž prolisujeme. Feferonku nakrájíme na kousíčky. Nízkotučný sýr nastrouháme.

V misce smícháme hrách, majonézu a tvaroh. Přidáme česnek, nastrouhaný sýr a feferonku. Pomazánku dobře promícháme. Ochutíme solí, pepřem a bazalkou.

Hrachovo-mléčnou pomazánku necháme odležet asi hodinu v lednici a mažeme ji na celozrnné pečivo.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrachovo-mléčná pomazánka

Zpět na recept