Hovězí vývar s cuketou

Také v létě nevíte co s cuketami? Vyzkoušejte naši polévku.


3.1113x
60 min

Postup přípravy

Cuketu oloupeme, omyjeme a nakrájíme, nebo nastrouháme na dlouhé, tenké nudličky. Tymián propláchneme, necháme okapat a lístečky otrháme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostky, pokud možno stejné velikosti. V hrnci rozpálíme olej a maso na něm prudce ze všech stran orestujeme (zhruba 5 minut). Opepříme, osolíme, přidáme lístečky tymiánu a přelijeme vývarem. Když je maso měkké, přidáme cuketu a ještě 5 minut povaříme. Do hotové polévky vmícháme sherry a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí vývar s cuketou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena