Hovězí vývar s cuketou

Také v létě nevíte co s cuketami? Vyzkoušejte naši polévku.


3.1113x
60 min

Postup přípravy

Cuketu oloupeme, omyjeme a nakrájíme, nebo nastrouháme na dlouhé, tenké nudličky. Tymián propláchneme, necháme okapat a lístečky otrháme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostky, pokud možno stejné velikosti.

V hrnci rozpálíme olej a maso na něm prudce ze všech stran orestujeme (zhruba 5 minut). Opepříme, osolíme, přidáme lístečky tymiánu a přelijeme vývarem. Když je maso měkké, přidáme cuketu a ještě 5 minut povaříme.

Do hotové polévky vmícháme sherry a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí vývar s cuketou

Zpět na recept