Pokud máte v plánu sváteční oběd, vyzkoušejte recept s hovězím masem v parmazánovém těstíčku.
2 stroužky | česnek |
5 lžic | máslo |
2 ks | cibule |
125 ml | voda |
2 lístky | bobkový list |
250 ml | červené víno |
2 lžíce | hladká mouka |
100 g | anglická slanina |
1 svazek | kořenová zelenina |
0.5 svazku | petržel kudrnka |
800 g | hovězí maso (špička) |
0.5 lžičky | tymián a rozmarýn |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
těstíčko | |
2 ks | vejce |
2 lžíce | strouhanka |
3 lžíce | mléko |
70 g | parmazán |
muškátový oříšek | |
omáčka | |
2 lžíce | zakysaná smetana |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena