Hovězí na víně

Výsledek mne mile překvapil. Hovězí na víně chutná skvěle.


3.79x
60 min
2×

Ingredience

1 dlčervené víno
2 kskyselá okurka
1 kscibule krájená nadrobno
500 dkghovězí kližka
2 kspikantní klobása

podle chuti

bobkový list
nové koření
sůl a pepř
drcený tymián

podle potřeby

hladká mouka

Postup přípravy

Slaninu rozškvaříme, přidáme cibuli a osmažíme. Přidáme maso nakrájené na kousky, koření a osmahneme. Směs podlijeme vodou a dusíme do měkka. Šťávu vydusíme, zaprášíme moukou a osmahneme, poté podlijeme vínem, vodou a přidáme kyselou okurku a klobásu nakrájenou na půl kolečka. U nás dáváme k hovězímu na víně jako přílohu nudle.
user-icon

autor janatka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena