Hovězí na francouzský způsob pro gurmány. Příprava je zdlouhavější, ale stojí to za to.
100 g | slanina |
1 lžička | máslo |
125 g | smetana |
1 dl | bílé víno |
1 lžička | škrobová moučka |
0.8 kg | hovězí zadní |
marináda | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
250 g | cibule |
2 ks | bobkový list |
2 lžíce | vinný ocet |
6 dl | převařená voda |
podle potřeby | |
0.5 lžičky | sůl |
podle chuti | |
tymián | |
0.3 lžičky | mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..