Recept na karbanátky z mletého hovězího masa. Ideální přílohou jsou podušené brambory s mrkví na cibulce a ochucený vyšlehaný tvaroh.
2 lžíce | olej |
4-5 lžic | strouhanka |
4 ks | brambory |
0.5 lžíce | majoránka |
2 ks | cibule |
3-4 lžičky | hořčice |
4 ks | mrkev |
150 g | tvaroh |
400 g | hovězí mleté maso |
1 lžíce | čerstvá petrželka |
1 svazek | jarní cibulka s natí |
příloha | |
---|---|
sůl | |
300 g | tvaroh |
čerstvé bylinky | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena