Masové hranolky z hovězího zadního masa nebo roštěnek. Podáváme jako hlavní chod s těstovinami.
4 lžíce | rajčatový protlak |
1 ks | velká cibule |
2 lžíce | zakysaná smetana |
1 lžička | mletá červená paprika |
3 lžíce | sterilovaný hrášek |
400 g | hovězí kýta |
1 hrst | nasekaná zelená petrželka |
400 ml | silný hovězí vývar |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.