Houskový nákyp

Podušené žampiony se šunkou a cibulkou, zapečené s bylinkami a tvarohem a posypané houstičkami.


3.0651x
45 min

Postup přípravy

Housky nakrájíme na kostičky a na másle je opečeme dozlatova. Houby rozpůlíme, šunku, uzeninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na tuku necháme zesklovatět cibulku, šunku a žampiony, podusíme a okořeníme solí a pepřem. Přidáme nasekané bylinky a vše dáme do vymazané zapékací misky, zalijeme vejci, které jsme rozmíchali v tvarohu a navrch nasypeme opečené housky. Pečeme na 200 st. asi 30-40 minut.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houskový nákyp

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.