Konzervace hub, které pak používáme jako přílohu k masu. Vhodné i jako základ skvělých smetanových omáček či polévek.
2 kg | čisté houby |
nálev | |
---|---|
8 kostek | cukr |
2 lžičky | sůl |
1 l | voda |
0.3 l | ocet 8% |
6 kuliček | spolarin |
náplň | |
1 plátek | cibule |
1 špetka | tymián |
1 plátek | mrkev |
3 plátky | křen |
2 kuličky | jalovec |
1 lístky | bobkový list |
4 kuličky | nové koření |
4 kuličky | bílý pepř |
15 kuliček | hořčičné semínko |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena