Houby v soli

Jeden ze způsobů jak uchovat houby čerstvé a chutné po dlouhou dobu.


3.0626x
30 min

Postup přípravy

Houby očistíme, nakrájíme na plátky jako na sušení. Mírně prosolíme a napěchujeme do sklenic. Povrch sklenice ještě zasypeme solí a uzavřeme dvojitým celofánem a gumičkou. Uskladníme v chladném sklepě.

Při použití takto nakládaných hub vždy myslíme nato, že jsou velmi dobře osolené a proto pokrmy, které z nich připravujeme, již nesolíme.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Houby v soli

Zpět na recept
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena