Houby s octem

Recept na přílohu z hub, podávat je však lze i jen tak na chuť.


4.58x
45 min

Postup přípravy

Houby pečlivě očistíme a nakrájíme na plátky nebo jiné kousky. V hrnci rozehřejeme vodu, kterou osolíme, vhodíme houby a 5 minut povaříme. Poté houby přecedíme a necháme vychladnout. Vodu, ocet, cukr, sůl a koření svaříme. Nálev necháme vychladnout. Houby naplníme do sklenic a zalijeme vychladlým nálevem. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 30 minut při 85 °C. Houby s octem podáváme jako přílohu k nejrůznějším pokrmům, ale dobré jsou i jen tak na chuť.
user-icon

autor betunak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houby s octem

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena