Houbový tatarák 2

Vhodné jídlo pro vášnivé fajnšmekry hub, ale i pro ty, kterým houby nic neříkají.


4.413x
45 min
1×

Postup přípravy

Očištěné, omyté houby a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, opečeme na másle dozlatova, ochutíme solí, pepřem a římským kmínem. Krátce podusíme a necháme vychladit. Před podáváním smícháme vychlazený houbový tatarák se zakysaným krémem.

Mouku, vejce, mléko, olivový olej, sůl, pepř a jemně sekané bylinky dobře společně promícháme, až nám vznikne jednolité těstíčko, z něhož pečeme na olivovém oleji v pánvi palačinky.

Směs salátu dobře omyjeme a natrháme na kousky. Z olivového oleje, soli, pepře a citronové šťávy připravíme dresink a lehce promícháme se salátem.

Salát, palačinky, houbový tatarák upravíme na talíř a posypeme hoblinkami parmezánu.
user-icon

autor pavel16


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbový tatarák 2

Zpět na recept