Houbový šašlik

Z procházky jste si přinesli čerstvé houby a zrovna nemáte žádný nápad na jejich zpracování? Vyzkoušejte opečené spojení hub a jater.


3.610x
15 min

Postup přípravy

Klouboučky hříbků, křemenáčů nebo žampionů očistíme, případně sloupneme. Rohlík nakrájíme na kolečka. Anglickou slaninu a játra (drůbeží, vepřová, aj.) nakrájíme na plátky. Na špejli střídavě napichujeme kloboučky hub, kolečko rohlíku, plátek anglické slaniny a plátek jater. Poté opeříme a na rozpálené větší vrstvě oleje opékáme asi 7 minut. Šašlik osolíme a na papírové utěrce necháme okapat přebytečný olej. Houbový šašlik podáváme s brambory a čerstvým zeleninovým salátem. Ingredience jsou orientačně pro 1 osobu.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Houbový šašlik

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena