Houbový bramborák

Bramborovo houbové placky jsou skvělé například jako příloha k masu.


3.0424x
60 min

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme do mísy. Nastrouhané brambory osolíme a dáme stranou. Čerstvé houby nakrájíme na malé kousky, osolíme a dusíme v hrnci ve vlastní šťávě. Chvíli odstavíme, přisypeme nastrouhané brambory, přidáme jedno vejce, koření a sůl.

Ze vzniklé směsi tvoříme na pánvi tenké vrstvy, ze kterých smažíme placky. Hotové placky jsou hnědé a křupavé. Jsou dobré i jako příloha k masu.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbový bramborák

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena