Houbové řízečky

Řízečky, které nestačí ani vystydnout.


4.6183x
30 min

Postup přípravy

Čerstvé houby očistíme a nakrájíme na asi 0,5cm silné plátky.

Podle chuti je osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Obalíme v klasickém trojobalu a smažíme v dostatečném množství oleje. Houby v něm musí plavat.

Hotové usmažené houbové řízečky klademe na talíř s ubrouskem, který vysaje přebytečný tuk.

Houbové řízečky je výborné namáčet v dresinku, který si vyrobíme z kečupu a tatarské omáčky. Pro labužníky, co mají rádi ostré, doporučuji posypat špetkou chilli.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbové řízečky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká