Houbová pečínka

V jednoduchosti je geniálnost.


3.082x
35 min

Postup přípravy

Očištěné houbové kloboučky poskládáme do máslem vymazaného pekáčku nebo zapékací mísy. Osolíme, okmínujeme a pokladem tenkými plátky másla. Zkoušeli jsme máslo nahradit margarínem, ale zdaleka to není ono. Pečeme bez podlévání v předehřáté troubě asi 25 - 30 minut při teplotě 200 - 220°C. Největší zájem je vždycky o poslední porci, protože vytírat lahodnou máslovou šťávičku chlebem přímo z pekáčku, to se musí ochutnat, to nelze popsat.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Houbová pečínka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena