Houbová omeleta

Vaječná omeleta plněná houbovo-mrkvovou směsí.


4.517x
30 min

Postup přípravy

Očistíme žampiony a nakrájíme je na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev očistíme kartáčkem a nastrouháme najemno.

Na pánvi si rozpálíme olej, přidáme cibuli a chvíli smažíme. Přidáme žampiony, mrkev a zamícháme. Směs necháme vychladit a okořeníme podle chuti.

Připravíme si vaječnou omeletu. Rozklepneme vejce, přidáme trochu soli, mléka a rozšleháme. Na oleji upečeme 4 omelety, které vzápětí plníme houbovo-mrkvovou směsí.

Houbovou omeletu podáváme jako chuťovku nebo hlavní jídlo. Nejlépe chutná s chlebem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbová omeleta

Zpět na recept