Houbová omeleta

Vaječná omeleta plněná houbovo-mrkvovou směsí.


4.517x
30 min

Postup přípravy

Očistíme žampiony a nakrájíme je na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev očistíme kartáčkem a nastrouháme najemno. Na pánvi si rozpálíme olej, přidáme cibuli a chvíli smažíme. Přidáme žampiony, mrkev a zamícháme. Směs necháme vychladit a okořeníme podle chuti. Připravíme si vaječnou omeletu. Rozklepneme vejce, přidáme trochu soli, mléka a rozšleháme. Na oleji upečeme 4 omelety, které vzápětí plníme houbovo-mrkvovou směsí. Houbovou omeletu podáváme jako chuťovku nebo hlavní jídlo. Nejlépe chutná s chlebem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbová omeleta

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena