Horské tousty se žampiony

Skvělý teplý předkrm z kuchyně Velké Británie pro milovníky hub.


2.91162x
45 min

Postup přípravy

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Žampiony nakrájíme nadrobno, podusíme na másle a okořeníme. Žloutky rozkvrdláme ve smetaně, přilijeme k žampionům. Směs dusíme na velmi mírném ohni do té doby, až směs zhoustne, přibližně 5 minut.

Takto připravenou směs rozetřeme na tenké plátky toustového chleba, posypeme strouhaným sýrem, celý povrch potřeme tuhým sněhem z bílků.

Horské tousty se žampiony krátce zapečeme v rozehřáté troubě, až sníh na povrchu trochu zhnědne.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horské tousty se žampiony

Zpět na recept