Horské tousty se žampiony

Skvělý teplý předkrm z kuchyně Velké Británie pro milovníky hub.


2.91162x
45 min

Postup přípravy

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Žampiony nakrájíme nadrobno, podusíme na másle a okořeníme. Žloutky rozkvrdláme ve smetaně, přilijeme k žampionům. Směs dusíme na velmi mírném ohni do té doby, až směs zhoustne, přibližně 5 minut.

Takto připravenou směs rozetřeme na tenké plátky toustového chleba, posypeme strouhaným sýrem, celý povrch potřeme tuhým sněhem z bílků.

Horské tousty se žampiony krátce zapečeme v rozehřáté troubě, až sníh na povrchu trochu zhnědne.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horské tousty se žampiony

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Britská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena