Horký malinový dip

Recept na horkou ovocnou omáčku vhodnou nejen na palačinky.


3.02x
15 min

Postup přípravy

Na teflonové pánvi bez tuku necháme rozpustit třtinový cukr. Cukru dáváme jen málo, tak, aby lehce pokryl dno hrnce. Když se začne cukr rozpouštět, vhodíme do něj omyté, ale již suché malainy a rychle mícháme.

Po chvilce přidáme trošku alkoholu (nejlépe tmavého rumu) a rychle mícháme, aby se nám utvořila hutná omáčka.

Horký malinový dip ihned používáme - nejlépe chutná k palačinkám, zmrzlině apod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horký malinový dip

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.