Himalájské těstoviny

Zajímavý recept na těstoviny s masem a zeleninou.


4.36x
35 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 lžíceolej
300 gmrkev
2 ksšalotka
4 lžícesójová omáčka
200 gokurka salátová
2 lžičkytřtinový cukr
100 gsójové výhonky

podle potřeby

sůl

příloha

400 gtěstoviny

omáčka

1 dlrýžové víno

náplň

250 glibové mleté maso

Postup přípravy

Nedříve si přichystáme omáčku. V misce si smícháme rýžové víno, hnědý cukr, sójovou omáčku a olej. Očistíme si šalotku a pokrájíme ji nadrobno. Mrkev a okurku očistíme a nastrouháme nahrubo. Česnek oloupeme a nasekáme. Sójové výhonky povaříme 2 minuty ve vodě a scedíme. Maso osmahneme na oleji dohněda, osolíme, vmícháme nasekanou šalotku a ostatní zeleninu. Přidáme sójové výhonky. Přilijeme připravenou omáčku na himalájské těstoviny a na mírném stupni podusíme asi osm minut. Promícháme. Smícháme s těstovinami a podáváme.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Himalájské těstoviny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena