Himalájské těstoviny

Zajímavý recept na těstoviny s masem a zeleninou.


4.36x
35 min

Postup přípravy

Nedříve si přichystáme omáčku. V misce si smícháme rýžové víno, hnědý cukr, sójovou omáčku a olej.

Očistíme si šalotku a pokrájíme ji nadrobno. Mrkev a okurku očistíme a nastrouháme nahrubo. Česnek oloupeme a nasekáme.

Sójové výhonky povaříme 2 minuty ve vodě a scedíme. Maso osmahneme na oleji dohněda, osolíme, vmícháme nasekanou šalotku a ostatní zeleninu. Přidáme sójové výhonky. Přilijeme připravenou omáčku na himalájské těstoviny a na mírném stupni podusíme asi osm minut. Promícháme.

Smícháme s těstovinami a podáváme.

user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Himalájské těstoviny

Zpět na recept