Hermelínová pomazánka 1

Pokud vydrží dva dny v lednici, je tato pomazánka vynikající.


4.6104x
20 min
25×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme pod tekoucí vodou a ochlazená vajíčka oloupeme. Nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.

V misce smícháme hermelín, vejce a cibuli, vše řádně promícháme i s přidaným kořením - paprikou a solí. Doplníme majonézou a hořčicí.

Hermelínovou pomazánku necháme uloženou vespod lednice přes noc. Kdo vydrží, nechá ji v lednici i dva dny.

Přílohou je vhodná bílá veka.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hermelínová pomazánka 1

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká