Hermelínová pomazánka 1

Pokud vydrží dva dny v lednici, je tato pomazánka vynikající.


4.6104x
20 min
25×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme pod tekoucí vodou a ochlazená vajíčka oloupeme. Nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. V misce smícháme hermelín, vejce a cibuli, vše řádně promícháme i s přidaným kořením - paprikou a solí. Doplníme majonézou a hořčicí. Hermelínovou pomazánku necháme uloženou vespod lednice přes noc. Kdo vydrží, nechá ji v lednici i dva dny. Přílohou je vhodná bílá veka.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hermelínová pomazánka 1

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena