Hanácká cibulačka s nočky

Recept na cibulačku, kterou zvládne opravdu každý!


5.06x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky a na sádle, na co nejmenším plameni, osmahneme. Trvá to asi půl hodiny. Pozor, hlavně cibuli nepřipalme. Potom cibuli zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a ochutíme majoránkou a kmínem.

Na druhé polovině sádla osmahneme krupičku, stáhneme a necháme vychladnout. Do vychladlé krupičky rozmícháme vejce, vrátíme na plamen a mícháme, dokud se neudělají takové malé nočky. Zalijeme nočky vývarem s cibulí, necháme povařit a podáváme.

Hanáckou cibulačku s nočky podáváme ozdobenou nasekanou petrželovou natí.
user-icon

autor calwin


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hanácká cibulačka s nočky

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká