Halali

Recept na zeleninovou směs pod maso, svíčkovou nebo zvěřinu.


4.512x
60 min
2×

Postup přípravy

Očištěnou zeleninu nakrájíme a uvaříme do poloměkka asi 3 minuty. Uvařenou ji necháme vychladnout. Vodu smícháme s octem. Vychladlou zeleninu nakrájíme na menší kostky a rovnoměrně promícháme. Na dno každé sklenice dáme1 bobkový list, 3 zrnka nového koření,10 zrnek celého pepře. Nakrájenou zeleninu dáme do sklenic a zalijeme nálevem. Halali sterilujeme 30 minut při 85 °C. Sterilovanou halali skladujeme v chladu.
user-icon

autor buchticka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Halali

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena