Guláš z trouby

Úžasný recept na bezpracný a velmi chutný guláš. Jen je potřeba přesně dodržet pracovní postup.


3.8192x
120 min
20×

Postup přípravy

Vepřovou plec omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme, nasekáme nadrobno a smícháme s kostkami masa. Troubu předehřejeme na 250°C.

Do zapékací misky napěchujeme maso promíchané s cibulí.

Masoxy rozpustíme v malém množství horké vody. Pak dolijeme studenou vodou do 1 litru a přidáme všechno koření, včetně solamylu, a dobře rozmícháme.

Tekutinou zalijeme maso a misku dobře zabalíme alobalem. Dáme do trouby a necháme 1,5 hodiny péci. Během této doby alobal neodkrýváme, nedoléváme tekutiny ani nemícháme. Vše se dělá samo.

Guláš podáváme s opečeným chlebem a čerstvou cibulí.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Guláš z trouby

Zpět na recept