Vepřovou plec omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme, nasekáme nadrobno a smícháme s kostkami masa. Troubu předehřejeme na 250°C.
Do zapékací misky napěchujeme maso promíchané s cibulí.
Masoxy rozpustíme v malém množství horké vody. Pak dolijeme studenou vodou do 1 litru a přidáme všechno koření, včetně solamylu, a dobře rozmícháme.
Tekutinou zalijeme maso a misku dobře zabalíme alobalem. Dáme do trouby a necháme 1,5 hodiny péci. Během této doby alobal neodkrýváme, nedoléváme tekutiny ani nemícháme. Vše se dělá samo.
Guláš podáváme s opečeným chlebem a čerstvou cibulí.
Zajímavé komentáře
Komentář k receptu Guláš z trouby
Re: Komentář k receptu Guláš z trouby
Komentář k receptu Guláš z trouby
masox
guláš