Guláš z trouby

Úžasný recept na bezpracný a velmi chutný guláš. Jen je potřeba přesně dodržet pracovní postup.


3.8193x
120 min
20×

Postup přípravy

Vepřovou plec omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme, nasekáme nadrobno a smícháme s kostkami masa. Troubu předehřejeme na 250°C. Do zapékací misky napěchujeme maso promíchané s cibulí. Masoxy rozpustíme v malém množství horké vody. Pak dolijeme studenou vodou do 1 litru a přidáme všechno koření, včetně solamylu, a dobře rozmícháme. Tekutinou zalijeme maso a misku dobře zabalíme alobalem. Dáme do trouby a necháme 1,5 hodiny péci. Během této doby alobal neodkrýváme, nedoléváme tekutiny ani nemícháme. Vše se dělá samo. Guláš podáváme s opečeným chlebem a čerstvou cibulí.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Guláš z trouby

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena