Vepřová kotleta bez kosti, případně jiné vepřové maso1/2 kg
Maggi šťáva k vepřovému masu1 kostka
Postup přípravy
Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do většího rendlíku na sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Ochutíme solí, pepřem a posypeme červenou paprikou. Promícháme a ještě chvilku restujeme. Zalijeme vodou, přidáme 2 kostky maggi (šťáva k vepřovému masu) a dusíme až se šťáva vydusí na polovinu a maso je měkké.
Na jinou pánev dáme máslo, očištěné lišky a pomalu restujeme. V trošce vody rozmícháme mouku a přilijeme k masu. Orestované houby přidáme k masu spolu s nasekaným koprem a ještě chvíli na mírném ohni vaříme.
Guláš s liškama podáváme s knedlíkem