Guláš s liškama

Vepřový guláš s orestovanými houbami.


4.25x
60 min

Ingredience

3 lžícemáslo
3 lžícesádlo
3 sklenicevoda
35 dkglišky
4 ksvelká cibule
sůl, pepř
1 lžícehladká mouka
2 lžičkymletá červená paprika
1 hrstnasekaný čerstvý kopr
0.5 kgvepřová kotleta bez kosti, případně jiné vepřové maso
1 kostkamaggi šťáva k vepřovému masu

Postup přípravy

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do většího rendlíku na sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Ochutíme solí, pepřem a posypeme červenou paprikou. Promícháme a ještě chvilku restujeme. Zalijeme vodou, přidáme 2 kostky maggi (šťáva k vepřovému masu) a dusíme až se šťáva vydusí na polovinu a maso je měkké. Na jinou pánev dáme máslo, očištěné lišky a pomalu restujeme. V trošce vody rozmícháme mouku a přilijeme k masu. Orestované houby přidáme k masu spolu s nasekaným koprem a ještě chvíli na mírném ohni vaříme. Guláš s liškama podáváme s knedlíkem
user-icon

autor květoň

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Guláš s liškama

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena