Grilovaný losos na pomerančích

Jak si užít poslední možnost prázdninového grilování? S receptem na grilovaného lososa zabodujete u celé rodiny nebo návštěvy.


5.01x
45 min

Postup přípravy

Plátky lososa pomažeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Takto připravené plátky lososa vložíme na rozpálený gril nejprve kůží dolů. Po pár minutách plátky otočíme. Mezitím si vymačkáme šťávu z pomeranče.

Až začne maso růžovět, obrátíme plátky lososa opět kůží dolů, pokapeme je šťávou z pomeranče a necháme ještě chvilku grilovat.

Mezitím si připravíme salát. Listy salátu omyjeme, nakrájíme na menší kousky nebo natrháme, zalijeme trochou olivového oleje, osolíme a pokapeme šťávou z pomerančů.

Hotové plátky grilovaného lososa na pomerančích podáváme s připraveným salátem a můžeme přidat i na plátky nakrájený pomeranč.
user-icon

autor Just cook


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný losos na pomerančích

Zpět na recept