Grilované brambory

Pikantní avšak velmi jednoduchá příloha k masitým pokrmům.


3.0112x
45 min
1×

Postup přípravy

Brambory ve slupce namočíme asi na 20 minut do studené vody.

Pak je vyjmeme a pod teplou tekoucí vodou je kartáčkem důkladně očistíme, osušíme a rozkrájíme na osminky.

Připravené bramborové dílky rozložíme na grilovací rošt, postříkáme jemně olejem ve spreji, dobře okořeníme grilovacím kořením a kořením na hranolky.

Gril rozpálíme na 220°C a hranolky pod něj dáme.

Chvíli před tím, než jsou brambory hotové je můžeme lehce posypat solí, ale není to nutné, většina grilovacích koření obsahují již sůl.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilované brambory

Zpět na recept