Grenadýr můžeme jednoduše obměnit. Stačí přidat prolisovaný česnek nebo s cibulkou osmahnout uzeninu, uzené nebo obyčejné maso.
7 levných jídel, která můžeme uvařit, i když není peněz nazbyt
Vařit levně nutně neznamená snížit z nároků na dobré jídlo. Vždycky platí, že nejlevnější jsou plodiny, které zrovna mají sezónu. Vedle nich ale existuje také řada základních surovin, ze kterých můžeme levně vařit po celý rok, aniž by to strhlo naši peněženku. Mezi ně patří brambory, rýže, luštěniny nebo těstoviny. Z nich připravíme syté a chutné pokrmy bez ohledu na roční období.
Jak vařit levněji? Recyklujte a vařte ze zbytků. Prošlé potraviny automaticky nevyhazujte
Plýtvání potravinami je diskutovaným problémem. Jedním ze způsobů, jak neplýtvat, je zužitkovat suroviny do puntíku. Při vaření a přípravě pokrmů vzniká odpad, který často končí v odpadkovém koši. V mnoha případech to tak ale vůbec nemusí být.
Autor:Vendulqa


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena