Fusilli zapečené s uzeným masem

Odboba našich klasických šunkofleků, ale hodně křupavá.


3.4396x
75 min

Postup přípravy

Uzené ocásky uvaříme doměkka. Ve vývaru z uzeného masa následně uvaříme těstoviny. Uvařené je slijeme, propláchneme studenou vodou a smícháme s obraným a pokrájeným uzeným masem. Podle chuti osolíme a opepříme.

Směs vsypeme do vymaštěné zapékací mísy a vložíme do trouby předehřáté na 200 °C. Pečeme asi na 20 minut.

Když začnou těstoviny zlátnout, promícháme vejce s mlékem a fusilli směsí přelijeme. Zapékáme ještě 10 minut.

Podáváme s kyselou okurkou.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fusilli zapečené s uzeným masem

Zpět na recept