Vaření.czReceptyFusilli zapečené s uzeným masem

Fusilli zapečené s uzeným masem

Odboba našich klasických šunkofleků, ale hodně křupavá.


3.4396x
75 min

Postup přípravy

Uzené ocásky uvaříme doměkka. Ve vývaru z uzeného masa následně uvaříme těstoviny. Uvařené je slijeme, propláchneme studenou vodou a smícháme s obraným a pokrájeným uzeným masem. Podle chuti osolíme a opepříme. Směs vsypeme do vymaštěné zapékací mísy a vložíme do trouby předehřáté na 200 °C. Pečeme asi na 20 minut. Když začnou těstoviny zlátnout, promícháme vejce s mlékem a fusilli směsí přelijeme. Zapékáme ještě 10 minut. Podáváme s kyselou okurkou.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fusilli zapečené s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena