Filé trošku jinak

Trošku netradiční úprava ryby, ale recept rozhodně vyzkoušejte.


2.9987x
45 min

Ingredience

2 ksvejce
2 kscibule
100 gkrevety
300 grybí filé

podle potřeby

olej
vývar
solamyl
smetana
bílé víno

podle chuti

sůl
mletý pepř
kari koření

Postup přípravy

Rybu nakrájíme na kostičky a osolíme. Smícháme vejce se škrobovou moučkou tak, aby nám vzniklo husté těstíčko. Kousky ryby v něm namáčíme a ihned smažíme na rozpáleném oleji. Filé vyjmeme. Na pánvi orestujeme kari koření, podlijeme vývarem, přidáme bílé víno, cibuli nakrájenou nadrobno, krevety a osmažené rybí filé. Směs zjemníme smetanou a ochutíme solí a pepřem. Je-li potřeba, můžeme směs zahustit ještě trochou škrobové moučky. Filé trošku jinak již jen krátce povaříme. Filé trošku jinak ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo rýže.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Filé trošku jinak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z indické kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena