Filé pro dietáře

Pečené filé nebo pangas naprosto bez tuku. Na chuti nejde poznat, že se filé peklo bez přidání tuku. Recept na zdravý hlavní chod.


3.4200x
35 min

Postup přípravy

Rozmrazené omyté rybí filé nebo pangase příčně překrojíme a naskládáme na plech s okrajem vyložený pečícím papírem. Filé pokapeme citronem a jemně okořeníme kořením na ryby, grilovacím kořením a madráským kari.

Filé pečeme v předehřáté troubě a do půl hodiny, jakmile se vypeče šťáva, můžeme podávat. Filé je chutné, přestože není smažené.

Filé pro dietáře podáváme podle chuti s chlebem, dušenou rýží nebo různě upravenými brambory. K rybě se výborně hodí řapíkatý celer jako příloha. Filé můžeme jíst s chlebem i za studena.
user-icon

autor veraricna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé pro dietáře

Zpět na recept