Filé po siciliánsku

Filé v rajčatové omáčce s paprikou.


2.91536x
30 min

Postup přípravy

Plátky rybího filé pokapeme citronovou šťávou. Osolíme je, opepříme a necháme odležet. Zatím si připravíme zeleninu. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na nudličky. Česnek prolisujeme a utřeme se solí. Papriky očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. V kastrole rozpálíme olej. Filé obalíme v mouce a na oleji osmažíme dozlatova. Pak je vyjmeme a uložíme stranou. Do výpeku po filé vsypeme cibuli a necháme ji zesklovatět. Přidáme česnek a paprikové nudličky a lehce orestujeme. Přidáme protlak, podlijeme vývarem a zeleninu lehce podusíme. Hotovou omáčku podle chuti lehce osolíme a opepříme. Nakonec vložíme zpátky do omáčky filé a jen prohřejeme. Hotové filé po siciliánsku podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Filé po siciliánsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena