Filé na pórku

Rybí filé dušené s pórkem a česnekem.


2.91044x
45 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
4 lžíceolej
sůl
2 kspórek
600 grybí filé

na obalení

hladká mouka

Postup přípravy

Filé nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v mouce. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a utřeme. V pánvi rozpálíme olej a filé z obou stran prudce osmažíme. Přidáme pórek a česnek. Vše zalijeme trochou horké vody a krátce povaříme. Filé na pórku podáváme s vařenými brambory a salátem. Filé na pórku podáváme ihned.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Filé na pórku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena