Vaření.czReceptyFilé dušené s jablky a hráškem

Filé dušené s jablky a hráškem

Dietní pokrm z ryby, jablek a hrášku.


3.080x
35 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 220 °C, zapékací misku dobře vymastíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, jablka oloupeme a nastrouháme. Na dno zapékací misky naskládáme porce filé, které zakapeme citronovou šťávou. Zasypeme strouhanými jablky, sterilovaným hráškem, kolečky cibule, posypeme strouhankou, pokapeme rozpuštěným máslem a podlijeme troškou vody. Vše přiklopíme a na půl hodiny dáme péct. Filé dušené s jablky a hráškem Podáváme s bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Filé dušené s jablky a hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena