Fenykl zapečený s rajčaty, výborný s čerstvým domácím chlebem. Chutná i za studena.
4 ks | rajče |
1 ks | citron |
2 ks | fenykl |
1 ks | červená cibule |
2 kostky | zeleninový bujon |
100 g | sýr mozzarela |
podle chuti | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
sůl | |
kmín | |
tymián | |
oregano | |
chilli koření | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Mojekris
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.