Fazolová paštika

Z vařených fazolí, vajec, koření a oříšků si připravíme paštiku pro vegetariány, kterou podáváme s pečivem.


4.813x
0

Postup přípravy

Červené fazole opláchneme a nejlépe přes noc namočíme. Druhý den je uvaříme doměkka, vývar vydusíme.

Vychladlé fazole pomeleme na masovém strojku s oloupanou cibulí a česnekem, přidáme natvrdo vařená, vychladlá a rozsekaná vejce ,sůl, koření, olej a zelené natě drobně nasekané a dobře promícháme. Nakonec vmícháme sekané oříšky nebo semínka.
Paštiku necháme několik hodin odležet.

Fazolovou paštiku podáváme s pečivem a zeleninou. Může být rajče, ředkvičky, okurka nebo paprika.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazolová paštika

Zpět na recept