Fazole s kysaným zelím a masem

Chlapská večeře z vepřového bůčku, fazolí a kysaného zelí.


3.347x
45 min
2×

Postup přípravy

Fazole si den předem namočíme do studené vody.

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.

Fazole slijeme, zalijeme čistou vodou a společně s masem uvaříme do měkka.

Cibuli oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. Zelí pokrájíme na menší kousky.

Na sádle zpěníme cibulku, zelí na ní podusíme, do udušeného zelí vmícháme vařené fazole s masem, osolíme a ochutíme podle potřeby česnekem.

Ve smetaně rozmícháme mouku, přilijeme k fazolím a masu a ještě dobře povaříme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazole s kysaným zelím a masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.