Vaření.czReceptyFazole s kysaným zelím a masem

Fazole s kysaným zelím a masem

Chlapská večeře z vepřového bůčku, fazolí a kysaného zelí.


3.347x
45 min
2×

Postup přípravy

Fazole si den předem namočíme do studené vody. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Fazole slijeme, zalijeme čistou vodou a společně s masem uvaříme do měkka. Cibuli oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. Zelí pokrájíme na menší kousky. Na sádle zpěníme cibulku, zelí na ní podusíme, do udušeného zelí vmícháme vařené fazole s masem, osolíme a ochutíme podle potřeby česnekem. Ve smetaně rozmícháme mouku, přilijeme k fazolím a masu a ještě dobře povaříme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazole s kysaným zelím a masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena